top of page

Esthetische behandelingen

Sinds enige tijd heb ik mezelf verder gespecialiseerd in het aanbieden van veilige en effectieve oplossingen om u te helpen een verfriste, jeugdige uitstraling te krijgen. In mijn praktijk bied ik zowel botulinetoxine, fillers en skinbooster behandelingen aan die zijn afgestemd op uw unieke esthetische doelen.

injectiespuit
Botox en botulinetoxine

Botulinetoxine

Botulinetoxine(beter bekend als Botox), is een algemeen erkende en vertrouwde cosmetische behandeling die wordt gebruikt om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht tijdelijk te verminderen.

 

Met behulp van nauwkeurige injecties richt ik me op specifieke gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van rimpels en lijntjes. Botulinetoxine werkt door deze spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet. De procedure is snel, vrijwel pijnloos en vereist geen downtime, waardoor het een handige optie is voor mensen met een drukke levensstijl.

 

Ik behandel volgende rimpelzones; frons, voorhoofd, kraaienpootjes, gummysmile, lipflip, bunnylines, mondhoeken, kinrimpels, bruxisme (tandenknarsen), hyperhydrosis ter hoogte van de oksels (overmatig zweten)

 

Patiëntveiligheid is mijn hoogste prioriteit en ik houd me aan de hoogste medische normen in mijn praktijk zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit van zorg in een comfortabele en gastvrije omgeving.

 

Het is belangrijk op te merken dat botulinetoxine-behandelingen tijdelijk zijn en doorgaans na drie tot zes maanden herhaald moeten worden voor het optimale effect met langdurige resultaten.

 

Indien u botulinetoxine als cosmetische optie overweegt, nodig ik u uit om een afspraak in te plannen. Tijdens dit bezoek zal ik uw unieke gezichtsanatomie evalueren, uw doelen bespreken en eventuele vragen beantwoorden. Samen stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat aansluit bij uw verwachtingen. Ik kijk er naar uit u te helpen op uw esthetische reis.

Fillers

Dermale fillers zijn een niet-chirurgische cosmetische behandeling die is ontworpen om volume toe te voegen, rimpels glad te strijken en het uiterlijk van uw huid te verjongen.

Dermale fillers zijn samengesteld uit veilige en biocompatibele materialen, zoals hyaluronzuur, dat van nature in het lichaam wordt aangetroffen.

 

Eén van de voordelen van fillers is hun langdurige effect, meestal variërend van zes maanden tot een jaar, afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt en individuele factoren. Met nauwkeurige injecties wordt het verloren volume, rimpels en fijne lijntjes opgevuld en verbeteren de gezichtscontouren.

 

De regio's die ik behandel in mijn praktijk zijn:  lippen, rokerslijntjes, kaaklijn, kin, nasolabiale plooien(lijntjes tussen neus en mond), marionettenlijnen (lijntjes tussen mond en kin), jukbeenderen en wangen. Kortom, de in mijn praktijk mogelijke fillerbehandelingen kunnen u helpen de gewenste esthetiek te bereiken. Regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de gewenste resultaten te behouden en de voordelen van de behandeling te verlengen.

 

Tijdens uw eerste consultatie vind ik het belangrijk om voldoende tijd te nemen om uw gewenste resultaten te begrijpen en uw gezichtsstructuur te beoordelen. We zullen de verschillende beschikbare soorten fillers bespreken en de meest geschikte optie(s) voor uw behoefte(n) aanbevelen. Mijn doel is om een behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw esthetische verwachtingen en natuurlijk ogende resultaten oplevert.

Vrouw met Lip Botox en fillers
Gladde glanzende huid dankzij skinboosters

Skinboosters

In deze drukke tijden met vele sociale verplichtingen en drukke werkagenda’s staat onze huid onder veel stress. Dit maakt dat wij soms een droge en doffe huid krijgen met rimpelvorming tot gevolg. 
 

Aan de hand van kleine intradermale injecties gaan we uw huid van binnenuit verjongen.
Een skinbooster werkt op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die bekend staat om zijn hydraterende werking. Daarnaast wordt ook de aanmaak van collageen gestimuleerd.


Zowel de hoeveelheid hyaluronzuur als collageen vermindert naarmate we ouder worden, waardoor onze huid aan elasticiteit verliest en droger wordt. Hierdoor wordt onze huid slapper en worden er sneller rimpels en fijne lijntjes gevormd.


Door deze behandeling wordt uw huid van binnenuit gehydrateerd met ook stimulatie van collageen aanmaak. Op deze manier wordt de elasticiteit van de huid hersteld en vervagen fijne lijntjes.


Voor een optimaal resultaat moet u de behandeling herhalen na 1 maand. Het effect blijft ongeveer 9 maanden aanhouden.

bottom of page